torsdag 12 maj 2011

Två serier från de två tidigaste nummren av D.N.W.T.S

Två små självbiografiska serier: en om min "barndom" och den andra om mitt saxofonspelande.

Det var också ett försök till att göra längre mer sammanhängande serier.. med mer än en ruta.

måndag 2 maj 2011

Serier på Café Amsterdam!

För den som vill tjuvkika på monsterfanzinet och tredje numret av D.N.W.T.S. så finns det att läsa (och införskaffa) på Café Amsterdam på Blecktornsgränd 9 ( T-bana: mariatorget ). Där har mina serier fått ligga sedan jag hade nöjet att vara med på festivalen Tillställningen som anordnades av föreningen KUF. Så gå dit och ta en fika, luncha deras utsökta lunch, och kolla på deras finfina utställningar OCH läs lite av mina serier samtidigt!

Small Press Expo 2011!!!

Nu är det dags igen!! Seriemässan på Kulturhuset, Small Press Expo med själva mässan den 7-8 maj, dvs. nu i helgen!! Jag kommer att ha ett bord, och där sälja dels två rykande färska nummer av D.N.W.T.S. (nummer 3 och 4!) och också ett litet monster fanzine + lite serieaffischer och annat smått och gott. Jag har dessutom tryckt upp en begränsad ny upplaga av det två tidigare slutsålda numren av Do not write the spelling (första och andra numret!), så om man är intresserad av att få tag i dem får man passa på! Ev. kommer även den fantastiske Jakob Nilsson sitta med vid mitt bord och sälja sina alster, och även den fantastiska Åsa Berglund, så håll ögonen öppna när ni kommer förbi.

Tider: Lör den 7 maj: 11:00-18:00
Sön den 8de maj:11:00-18:00
var: Kulturhuset, Stockholm
inträde: helt GRATIS!

så kom förbi och titta, prata med serietecknare (både kända och about too be kända), och fynda fantastiska serier,fanzine och mycket mer!

mer info på: http://www.kulturhuset.stockholm.se/default.asp?id=37250
och: http://www.kulturhuset.stockholm.se/default.asp?id=37793
och om man har fejsbok kan man kolla på: http://www.facebook.com/event.php?eid=203904236316426